Author Topic: Aprilia Dorso  (Read 5210 times)

Offline Damir87

• RS 50
  • *
Aprilia Dorso
« on: June 20, 2020, 03:54:31 PM »
Bok svima,trenutno sam u potražnji za poÅ¡tenim primjerkom Dorsa 750,nažalost moju puknuo sam do Poreča 1000kn troÅ¡ka s kombijem u navedenom slučaju,te nakon pregleda s mojim dva primjerka vlasnici su preÅ¡utili  :doh:mnogo problema poput mijenjanih satova,problema s paljenjem i drugi niz problema(tj telefonski nisu uopće rekli do dolaska na lice mjesta),ako znate slučajno za joÅ¡ uvijek poÅ¡tene ljude i poÅ¡teno stanje motora jer svejedno će proći rendgen,slobodno mi se obratite....lijepi pozdrav!

Offline Frx1

• Administrator
  • Hero Member
  • Morski pas!
    • apriliamoto
Re: Aprilia Dorso
« Reply #1 on: June 20, 2020, 06:29:48 PM »
Dorso je dosta rijedak kod nas, ali naci cemo nesto valjda.

Offline fawlty82

• Sr. Member
  • Vozi se na tvrdim leđima
« Reply #2 on: June 20, 2020, 07:33:45 PM »
Pozdrav imenjace! Evo jedan tip top te ceka, cak ce ostati vlasnik sa istim imenom.
Jedna slika od proslog vikenda sa Aprilia susreta na Cresu.

Offline plankToni

• Hero Member
  • petoprstka moja furka
« Reply #3 on: June 20, 2020, 08:32:54 PM »
Htio sam napisat da Damir prodaje, ali sam pricekal da se sam javi

Kako je i frx napisal, DD je rijetka zvjerka u HR i stoga je mala ponuda. Vec neko vrijeme gledam uzet nekakav novi slican motor samo s vecim tankom! Unatoc isprobanih nekoliko modela, trenutno jos nisam nasao dostojnu zamjenu, a time i rastanak s ovim
Kaj bi htio napomenut, velika kilometraza ne znaci da bude uskoro problema s motorim. Dosta V2 750ccm motora na forumu se vec priblizava 100k km (osim Lipstikovog s preko 200k km ) i dalje rade ko singerice!