Author Topic: Komentari s njuske  (Read 39276 times)

Offline Hrc

• Forumski pendrek
  • Hero Member
  • Mi ne pijemo
Re: Komentari s njuske
« Reply #135 on: February 17, 2017, 01:41:45 PM »
nije sve u velicini Strada. Pusti ove sta ti u butigu ulaze.

Offline Zed

• Hero Member
  • krpam rupe i pratim slovenske R-ove
« Reply #136 on: February 17, 2017, 01:42:27 PM »
Ima nesto i u debljini, tako neki kazu

Poslano sa mog LG-H650 koristeći Tapatalk

Offline Hrc

• Forumski pendrek
  • Hero Member
  • Mi ne pijemo
« Reply #137 on: February 17, 2017, 01:43:46 PM »
e pa tuono je saftniji od shivera.

Offline Zbog_Mirjane

• RS 50
  • *
« Reply #138 on: February 17, 2017, 01:49:27 PM »
Vezano za to da je ženi tuono velik
Ako me pamćenje služi niži je od shivera  :a015:
pod preveliki mislim na preglomazan, pretežak, presnažan, a ne na visinu sjedišta iako je i to na strani shivera, shiver je biciklo naspram tuona
ona je početnik i sama je priznala da se ne osjeća sigurno na tuonu, a vozila se par puta s njim :filingnails:

Offline Frx1

• Administrator
  • Hero Member
  • BMW bata
    • apriliamoto
« Reply #139 on: February 17, 2017, 02:48:21 PM »
pitanje nema veze s mojim motorom...

koliko sam shvatio, ti trazis najnizu cijenu za motor s maximalnom opremom, kakve onda ima veze paljenje i proba?
s paljenjem i probom bi vidio sto? i sto znaci proba?

Pa dosao sam pogledat tvoj motor, htio sam probati krug oko kvarta, imao sam kacigu u autu. Mislim ostavio bi ti kljuc od auta just in case, iako se znamo kolko od 2008. Rekao sam ti da novce imam, kasnije sam malo razmislio i vidio da mi nagli skok sa 5.5 na 6k eur ne igra, i da mi netreba ona sva oprema. Tu smo se razisli.
Ove price da prodajes/neprodajes i da hoces Plastikov motor su mi bezveze, i ja to vidim samo kao razlog da dignes cijenu svog motora jer kao hoces kupit njegov koji je skup, a on stavio cijenu za jelene.

zapru

• Guest
« Reply #140 on: February 17, 2017, 03:19:09 PM »
Pa dosao sam pogledat tvoj motor, htio sam probati krug oko kvarta, imao sam kacigu u autu. Mislim ostavio bi ti kljuc od auta just in case, iako se znamo kolko od 2008. Rekao sam ti da novce imam, kasnije sam malo razmislio i vidio da mi nagli skok sa 5.5 na 6k eur ne igra, i da mi netreba ona sva oprema. Tu smo se razisli.
Ove price da prodajes/neprodajes i da hoces Plastikov motor su mi bezveze, i ja to vidim samo kao razlog da dignes cijenu svog motora jer kao hoces kupit njegov koji je skup, a on stavio cijenu za jelene.
:rofl7gp:
takvih jelen kupaca sam se nagledao i naslusao  :cool:
da si kupac i da si imao novce u djepu kako kazes onda bi to i rekao ;)
"mogu ga upaliti u garazi da ga cujem" tip kupaca me ne zanimaju jer ti neznaju ni kaj kupuju. da se znamo i od 1968, bilo bi isto za bilo koga, proba moze s novcima u pologu.
(proba hladnog tuona na mrljavoj i hladnoj cesti sa tvrim gumama i razvrtanje motora koji je stajao 4 mjeseca bez paljenja ....  :rofl7gp: :rofl7gp: )

sto se tive mog motora i plastika, kako sam i rekao, svoj nacelno ne prodajem osim u kombinaciji sa iskljucivo njegovim. on je rekao koliko trazi zadnju cijenu, ja znam koliko mogu nadoplatiti, i to je to. 5.500 i dalje stoji za motor i ta cijena je bila u raspravi koliko realno vrijedi takav motor sa toliko km i te godine.
ono sto sam ja rekao u garazi, da uz motor moram prodati i tank torbu koja ne pase na nijedan drugi osim na tuono i da mi se neda zajebavati s njom zasebno.

Offline plastikman

• Sr. Member
« Reply #141 on: February 17, 2017, 03:27:58 PM »
reko bez uvrede, a ti se digneÅ¡ na zadnje noge i počneÅ¡ s tipičnim njuÅ¡kalo floskulama "nađi bolji" i "ne stoji mi na nozi" :yipee:
da ga tražim, našao bih ga, bez brige :filingnails:
Nisam se ja uvrijedio, zbog čega bih.
Samo ne čitaÅ¡ Å¡to piÅ¡em cijelo vrijeme.
Pregledao sam oglasnik uzduž i poprijeko, pogledao od ljetos hrpu motora.
Imam za dodati joÅ¡ novaca tako da nisam ograničen baÅ¡ s cifrom.
Po pregledanim i oglaÅ¡enim motorima sam formirao svoju cijenu i takva će biti.
A da ga možeÅ¡ naći da hoćeÅ¡ pa naravno da možeÅ¡ nije to sveta krava indijska, ali je i očigledno da nisi potencijalni kupac pa samo iznosiÅ¡ svoje miÅ¡ljenje a to je tvoje pravo i ne moramo se tu slagati.( Ili kako se u mom kraju kaže kako je tuđim kurcem po koprivi lupat')

Sent from dark side using the force

zapru

• Guest
« Reply #142 on: February 17, 2017, 03:40:13 PM »
Nisam se ja uvrijedio, zbog čega bih.
Samo ne čitaÅ¡ Å¡to piÅ¡em cijelo vrijeme.
Pregledao sam oglasnik uzduž i poprijeko, pogledao od ljetos hrpu motora.
Imam za dodati joÅ¡ novaca tako da nisam ograničen baÅ¡ s cifrom.
Po pregledanim i oglaÅ¡enim motorima sam formirao svoju cijenu i takva će biti.
A da ga možeÅ¡ naći da hoćeÅ¡ pa naravno da možeÅ¡ nije to sveta krava indijska, ali je i očigledno da nisi potencijalni kupac pa samo iznosiÅ¡ svoje miÅ¡ljenje a to je tvoje pravo i ne moramo se tu slagati.( Ili kako se u mom kraju kaže kako je tuđim kurcem po koprivi lupat')

Sent from dark side using the force
"plastikman, izdrži!"  :ev-evil: Ako može Jakov, možeÅ¡ i ti  :thumbup:

Offline Frx1

• Administrator
  • Hero Member
  • BMW bata
    • apriliamoto
« Reply #143 on: February 17, 2017, 09:53:54 PM »
Ovakvim stavom neces nikad prodati motor. Pa cak ni jelenima.
Mislio sam da smo civilizirani, ovo nema smisla, ide lokot.