Pa dosao sam pogledat tvoj motor, htio sam probati krug oko kvarta, imao sam kacigu u autu. Mislim ostavio bi ti kljuc od auta just in case, iako se znamo kolko od 2008. Rekao sam ti da novce imam, kasnije sam malo razmislio i vidio da mi nagli skok sa 5.5 na 6k eur ne igra, i da mi netreba ona sva oprema. Tu smo se razisli.
Ove price da prodajes/neprodajes i da hoces Plastikov motor su mi bezveze, i ja to vidim samo kao razlog da dignes cijenu svog motora jer kao hoces kupit njegov koji je skup, a on stavio cijenu za jelene.

takvih jelen kupaca sam se nagledao i naslusao

da si kupac i da si imao novce u djepu kako kazes onda bi to i rekao ;)
"mogu ga upaliti u garazi da ga cujem" tip kupaca me ne zanimaju jer ti neznaju ni kaj kupuju. da se znamo i od 1968, bilo bi isto za bilo koga, proba moze s novcima u pologu.
(proba hladnog tuona na mrljavoj i hladnoj cesti sa tvrim gumama i razvrtanje motora koji je stajao 4 mjeseca bez paljenja ....

)
sto se tive mog motora i plastika, kako sam i rekao, svoj nacelno ne prodajem osim u kombinaciji sa iskljucivo njegovim. on je rekao koliko trazi zadnju cijenu, ja znam koliko mogu nadoplatiti, i to je to. 5.500 i dalje stoji za motor i ta cijena je bila u raspravi koliko realno vrijedi takav motor sa toliko km i te godine.
ono sto sam ja rekao u garazi, da uz motor moram prodati i tank torbu koja ne pase na nijedan drugi osim na tuono i da mi se neda zajebavati s njom zasebno.