Author Topic: Komentari s njuske  (Read 39319 times)

Offline Kohai

• RS 250
Re: Komentari s njuske
« Reply #75 on: February 16, 2017, 01:55:31 PM »
jel bar dobim mirisni boric na retrovizoru?

:rofl7gp:

Ali samo zato jer se dugo znamo  :filingnails: :emoji23:

zapru

• Guest
« Reply #76 on: February 16, 2017, 02:00:14 PM »
U principu dobro govoriÅ¡ al kad je razlika 500 eura . A ovo za 2000 je ajme , to je 40 posto realne cijene , nitko ih nije naÅ¡ao na putu  :cool:
pa za kolko Sina prodaje svog? 5000€? kakav to tuono mora biti i koliko kostati vani da bi se isplatilo otici po njega?

5000€ - 500€ - svi troskovi sa zajebavanjem = ???? to mora biti dobro ispod 4000€... koliko tu ima "strucnjaka" koji znaju procjeniti sto je bilo s motorom, padano/nije, vareno/nije, farbano/nije, ...  :cool:

neko je plastiku rekao da je preskup... mozda i je, za nekoga. a ima ih i za koga nije! ukratko, svatko zna kaj hoce i trazi - ugl to na kraju i dobije  :ev-evil:

zapru

• Guest
« Reply #77 on: February 16, 2017, 02:01:19 PM »
Ali samo zato jer se dugo znamo  :filingnails: :emoji23:
2x retrovizor = 2x boric ?

:ev-evil:

Offline kala

• Sr. Member
« Reply #78 on: February 16, 2017, 02:14:44 PM »
Vidjat cemo se mi, ja cekam kad ces mi javit da navratim, pa da pijemo s povodom

Poslano sa mog LG-H650 koristeći Tapatalk

S tobom uvijek može , s povodom ili bez povoda  :thumbup:

Offline Frx1

• Administrator
  • Hero Member
  • BMW bata
    • apriliamoto
« Reply #79 on: February 16, 2017, 02:56:39 PM »
Ekipa molim vas vec 2 puta sam cistio offtopic iz teme o kupovini. Molim vas da ovdje pisete o intruderima i boricima. Hvala  :toko_borg:

Offline Kohai

• RS 250
« Reply #80 on: February 16, 2017, 02:59:34 PM »
2x retrovizor = 2x boric ?

:ev-evil:

Kaj ti je naÅ¡ čovjek, daÅ¡ mu prst on bi cijelu ruku... :) :) :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline plastikman

• Sr. Member
« Reply #81 on: February 16, 2017, 04:31:41 PM »
pa za kolko Sina prodaje svog? 5000€? kakav to tuono mora biti i koliko kostati vani da bi se isplatilo otici po njega?

5000€ - 500€ - svi troskovi sa zajebavanjem = ???? to mora biti dobro ispod 4000€... koliko tu ima "strucnjaka" koji znaju procjeniti sto je bilo s motorom, padano/nije, vareno/nije, farbano/nije, ...  :cool:

neko je plastiku rekao da je preskup... mozda i je, za nekoga. a ima ih i za koga nije! ukratko, svatko zna kaj hoce i trazi - ugl to na kraju i dobije  :ev-evil:
Preskup, to mi je i jedan član foruma rekao na telefon...tj da neki koji se kuže kažu da je preskup.
Svaka čast svakome, ja sam motor dobio u dobroj kombinaciji i već dobar motor doveo do stanja doslovno ko nov.
Priča se o uvozu i kako neki motori imaju na naÅ¡em tržiÅ¡tu dosta kilometara...Kao kome će se prodati takovi za godinu dvije.
A moje iskustvo sa hrpu toga iz uvoza je da gdje god stranci mogu smuljati smuljaju bolje nego Balkanci
I opet za dvije godine stanje motora će prodati motor a ne kilometraža jer ionako kad kažeÅ¡ da je iz uvoza svi će pretpostaviti da je motoru skidana kilometraža.

Sent from dark side using the force

Offline kala

• Sr. Member
« Reply #82 on: February 16, 2017, 04:33:05 PM »

5000  :toko_borg:

Sve iznad 4200 je lupanje nogama u guzicu .

A o ostalome već sam napisao kao i za "mog" shivera , može li po nabavnoj  :gy:

Offline Frx1

• Administrator
  • Hero Member
  • BMW bata
    • apriliamoto
« Reply #83 on: February 16, 2017, 04:51:19 PM »

Sina trazi 4880, al iskreno da je ostavio opremu prije bi prodao motor. Imho, a i da mu neko dodje sa 4400-500 prodao bi vjerovatno.

Sto se tice uvoza, evo za 3300...
https://www.autoscout24.com/offers/aprilia-tuono-gasoline-black-ed968b3d-2089-d552-e053-e350040ad4ad?cldtidx=1

Cak i da je padano, hint ima rucice, hyperpro, vizir, akrape..., cak i da km je skidana, opet se isplati jednom benkoniju to uvest malo ga usminkat i prodati tu za 5k. Tolko je negdje platio i onog crnog sto prodaje.

Jucer sam pricao s frendom s krka, kupio je prije 2mj tuona 2007 iz crikvenice za 4k. To je ona cijena za koju se motor proda - i o kojoj niko ne prica, a ovo po oglasnicima moze stajati do preksutra.

Meni je tvoj motor ok, jedino mi ne pase oprema koju imas i cijena od 6k. rucice, rucke, fuzici i torbe mi netrebaju aftermarket. Rekao si da neces prodati bez opreme, zato sam krenuo traziti dalje.

Offline Frx1

• Administrator
  • Hero Member
  • BMW bata
    • apriliamoto
« Reply #84 on: February 16, 2017, 05:00:36 PM »
Preskup, to mi je i jedan član foruma rekao na telefon...tj da neki koji se kuže kažu da je preskup.
Svaka čast svakome, ja sam motor dobio u dobroj kombinaciji i već dobar motor doveo do stanja doslovno ko nov.
Priča se o uvozu i kako neki motori imaju na naÅ¡em tržiÅ¡tu dosta kilometara...Kao kome će se prodati takovi za godinu dvije.
A moje iskustvo sa hrpu toga iz uvoza je da gdje god stranci mogu smuljati smuljaju bolje nego Balkanci
I opet za dvije godine stanje motora će prodati motor a ne kilometraža jer ionako kad kažeÅ¡ da je iz uvoza svi će pretpostaviti da je motoru skidana kilometraža.

Sent from dark side using the force

Mislim da ti racunas da to sto si ulozio u motor, trebas i vratiti, a to neide tako - imho, to ko da ja kazem servisirao sam shiver i sad vrijedi vise? Nista ne kazem da sad motor nije pic pic, ali da ces naci kupca tako brzo sumnjam. Mora bas neko zeljeti takvog RSV-a. Eno ti M12 sa motora, prodao je RSV Factory 2008 za 5k na kraju, kaze da kad je stavio visu cijenu niko ga nije ni nazvao. Ok, tvoj je u boljem stanju ali opet. My 2c.

Offline Strada

• Sr. Member
« Reply #85 on: February 16, 2017, 07:04:20 PM »
Moje skromno miÅ¡ljenje je da nismo mi tu da pričamo da li je neÅ¡to skupo ili nije jer ono Å¡to se prodaje
vrijedi upravo onoliko koliko je netko spreman dati.
Razlozi toga koji kupuje po x cijeni nisu bitni..
Ako se čovjeku ne žuri prodati Å¡to ga briga..
U trgovini sam oko 17 godina i mogu samo reći da sve ima svog kupca.

Eto  :filingnails:

Offline Darko72

• Hero Member
  • Å ofer dasa, plavog asa
« Reply #86 on: February 16, 2017, 07:12:09 PM »
Moj frend kupil kod Benconija i super zadovoljan je.

Offline kala

• Sr. Member
« Reply #87 on: February 16, 2017, 07:17:03 PM »
Moje skromno miÅ¡ljenje je da nismo mi tu da pričamo da li je neÅ¡to skupo ili nije jer ono Å¡to se prodaje
vrijedi upravo onoliko koliko je netko spreman dati.
Razlozi toga koji kupuje po x cijeni nisu bitni..
Ako se čovjeku ne žuri prodati Å¡to ga briga..
U trgovini sam oko 17 godina i mogu samo reći da sve ima svog kupca.

Eto  :filingnails:

Ne bih baÅ¡ rekao da neko stavi motor u oglas iz zabave . Posebno sad na NjuÅ¡kalo, gdje se plaća oglas . Meni je ovo zabavno i piÅ¡em iz dosade , nit prodajem nit kupujem . A fore da netko prodaje iz zabave su iz početne trgovačke Å¡kole . Uostalom , sama inflacija je veća nego nečiji eventualni dobitak na razlici cijene . A i koeficijent obrtaja itd itd itd  :whistle:

Sve 5 samo Reno 4 :icon_peace:

Offline Strada

• Sr. Member
« Reply #88 on: February 16, 2017, 07:24:11 PM »
Gle..ima ljudi koji stave svoju cijenu i neka propadne, neka ga vrijeme pojede, ali jaaa ga nedam ispod..
I neka im je..Jbg..Onaj tko stvarno želi prodati, prodati će..
Samo ne volim kad netko komentira aaaa to je preskupo, previÅ¡e traži..PreviÅ¡e je samo kad tuku  :omgomg: :filingnails:

Offline blagi

• Hero Member
  • Osjetljiv sam, pa sta!
« Reply #89 on: February 16, 2017, 07:39:21 PM »
Kupcu uvijek skupo, prodavacu uvijek premalo.

Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk