Author Topic: Komentari s njuske  (Read 39295 times)

zapru

• Guest
Re: Komentari s njuske
« Reply #120 on: February 17, 2017, 12:00:12 PM »
Moje skromno miÅ¡ljenje je da nismo mi tu da pričamo da li je neÅ¡to skupo ili nije jer ono Å¡to se prodaje
vrijedi upravo onoliko koliko je netko spreman dati.
Razlozi toga koji kupuje po x cijeni nisu bitni..
Ako se čovjeku ne žuri prodati Å¡to ga briga..
U trgovini sam oko 17 godina i mogu samo reći da sve ima svog kupca.

Eto  :filingnails:
ma upravo to je poanta

Offline Zbog_Mirjane

• RS 50
  • *
« Reply #121 on: February 17, 2017, 12:00:22 PM »
Pa ko voli nek' izvoli.
Uvijek postoji mogućnost uvoza vrhunskog motora za iste novce jer eto vani se niko ne vozi i čuvaju motore za nas Hrvate da ih jeftino kupimo.
Nađi mi bolji motor od moga za te novce u oglasniku i imaÅ¡ pivu
reko bez uvrede, a ti se digneÅ¡ na zadnje noge i počneÅ¡ s tipičnim njuÅ¡kalo floskulama "nađi bolji" i "ne stoji mi na nozi" :yipee:
da ga tražim, našao bih ga, bez brige :filingnails:

Offline Zbog_Mirjane

• RS 50
  • *
« Reply #122 on: February 17, 2017, 12:02:49 PM »
ja imam motor, koji je isto tako dosta rijedak kao i ovaj tuono i joÅ¡ brutalniji, a ženi je tuono na žalost preveliki i prejak, ali mogu čisto fore radi, pa ak pristane imam kaj razmiÅ¡ljati prek vikenda :rofl7gp:

zapru

• Guest
« Reply #123 on: February 17, 2017, 12:04:18 PM »
ja imam motor, koji je isto tako dosta rijedak kao i ovaj tuono i joÅ¡ brutalniji, a ženi je tuono na žalost preveliki i prejak, ali mogu čisto fore radi, pa ak pristane imam kaj razmiÅ¡ljati prek vikenda :rofl7gp:
koji muskarac.....  :cool:

:thumbup:

Offline blagi

• Hero Member
  • Osjetljiv sam, pa sta!
« Reply #124 on: February 17, 2017, 12:04:24 PM »
ja da kupujem, nebi dugo razmiÅ¡ljao ako je sve tak kak piÅ¡e :icon_peace:  i takav će uvijek vrijediti barem toliko, s vremenom i viÅ¡e nego noviji factory jer je puno rijeđi motor :thumbup: i joÅ¡ ti ostane da mi platiÅ¡ pivu jer sam te skrenuo na pravi put :rofl7gp:
http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/aprilia-rsv-1000-tuono-998-cm3-factory-oglas-21656182

ako već ideÅ¡ na noviji i ako se misliÅ¡ rastezati do 6-7 kila, uzmi v4
i nije mi jasno zaÅ¡to si toliko zapeo za uvoz, ako i trenutno nema na njuÅ¡ki nijedne dobre novije, uletjet će s vremenom sigurno, puno je komfornije dok si sam možeÅ¡ otići pogledati motor i dogovoriti cijenu na licu mjesta, na hrvatskom :filingnails: nisu talijani niÅ¡ta poÅ¡teniji narod od hrvata, dapače..

no to je samo moje mišljenje, kako bih ja napravio u toj situaciji, tvoji novci, tvoj motor, sretno

Reko bi da tu neÅ¡to ne Å¡tima od početka....... Taj tuono koji je na slici oglasa nije factory, već limited edition i proizveden je u 200 primjeraka i proizvodio se isključivo 2002. Nije postojao 2003.

Čisto sumnjam da netko prodaje limiteda za tu cijenu.

zapru

• Guest
« Reply #125 on: February 17, 2017, 12:05:11 PM »
ja bi dao šljivu i 1000 eura bez razmišljanja da ga žena može voziti :excited2:
ja bi dao vilijamovku i nis vise :weee:

Offline Zbog_Mirjane

• RS 50
  • *
« Reply #126 on: February 17, 2017, 12:07:59 PM »
Reko bi da tu neÅ¡to ne Å¡tima od početka....... Taj tuono koji je na slici oglasa nije factory, već limited edition i proizveden je u 200 primjeraka i proizvodio se isključivo 2002. Nije postojao 2003.

Čisto sumnjam da netko prodaje limiteda za tu cijenu.
puno ljudi ne zna, a u hrvatskoj ima 3 komada ak se ne varam, jedan je bio kod frenda dok je bio novi :icon_peace: a to je onaj kaj prodaje onog kanarinac XX-a..
poslao sam mu poruku :food:

Offline blagi

• Hero Member
  • Osjetljiv sam, pa sta!
« Reply #127 on: February 17, 2017, 12:24:22 PM »
puno ljudi ne zna, a u hrvatskoj ima 3 komada ak se ne varam, jedan je bio kod frenda dok je bio novi :icon_peace: a to je onaj kaj prodaje onog kanarinac XX-a..
poslao sam mu poruku :food:

BaÅ¡ ću nazvat da vidim..... Ja znam da u HR postoje dva. Jedan se prodaje, a drugi ne.
S tim da je ovaj 30/200 svoj put počeo u RI. Ima jedan u ZG (ja vidio jednom na križanju Golikove i Tomislavove) ali nisam uspio doznati porijeklo. Izvorno je samo jedan službeno na popisu da je u HR. Na AF1 forumu prate te limited editione.

Offline Kohai

• RS 250
« Reply #128 on: February 17, 2017, 12:33:59 PM »
http://www.njuskalo.hr/sportski-motori/aprilia-tuono-limited-edition-oglas-19423470

To je ova tridesetka.... Bas sam gledao neki dan, bilo bi lijepo to imat u garaži....

Offline Zbog_Mirjane

• RS 50
  • *
« Reply #129 on: February 17, 2017, 12:39:09 PM »
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/10924826_618374904933494_5989249507714081120_n.jpg?oh=dd4aa6bbfb5fc93e880cf270b649197f&oe=58FD8275
slikano pred 11-12 godina :icon_peace: bio je neko vrijeme u prelogu (ko lokalna kurva kružio u ekipi), frend je čak imao i manji pad s njim
sad, koji je broj, ne znam, pes je odavno pokojni :rofl7gp:

Offline Frx1

• Administrator
  • Hero Member
  • BMW bata
    • apriliamoto
« Reply #130 on: February 17, 2017, 01:08:47 PM »
ja da kupujem, nebi dugo razmiÅ¡ljao ako je sve tak kak piÅ¡e :icon_peace:  i takav će uvijek vrijediti barem toliko, s vremenom i viÅ¡e nego noviji factory jer je puno rijeđi motor :thumbup: i joÅ¡ ti ostane da mi platiÅ¡ pivu jer sam te skrenuo na pravi put :rofl7gp:
http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/aprilia-rsv-1000-tuono-998-cm3-factory-oglas-21656182

ako već ideÅ¡ na noviji i ako se misliÅ¡ rastezati do 6-7 kila, uzmi v4
i nije mi jasno zaÅ¡to si toliko zapeo za uvoz, ako i trenutno nema na njuÅ¡ki nijedne dobre novije, uletjet će s vremenom sigurno, puno je komfornije dok si sam možeÅ¡ otići pogledati motor i dogovoriti cijenu na licu mjesta, na hrvatskom :filingnails: nisu talijani niÅ¡ta poÅ¡teniji narod od hrvata, dapače..

no to je samo moje mišljenje, kako bih ja napravio u toj situaciji, tvoji novci, tvoj motor, sretno

Taj gen 1 mi se bas ne svidja, ta njuska, a i mislim da je to vec dosta staro, creva kablovi itd.
Nisam zapeo na uvoz, nego samo gledam sto se nudi i vani. Bude li tu neki za normalne novce naravno da bi rado tu kupio, da mogu upalit, probat, a to nedaju bas svi.

zapru

• Guest
« Reply #131 on: February 17, 2017, 01:21:23 PM »
Taj gen 1 mi se bas ne svidja, ta njuska, a i mislim da je to vec dosta staro, creva kablovi itd.
Nisam zapeo na uvoz, nego samo gledam sto se nudi i vani. Bude li tu neki za normalne novce naravno da bi rado tu kupio, da mogu upalit, probat, a to nedaju bas svi.
pitanje nema veze s mojim motorom...

koliko sam shvatio, ti trazis najnizu cijenu za motor s maximalnom opremom, kakve onda ima veze paljenje i proba?
s paljenjem i probom bi vidio sto? i sto znaci proba?

Offline kronik

• Sr. Member
  • Hvatač crnih cica
« Reply #132 on: February 17, 2017, 01:22:30 PM »
govorim samo i iskljucivo iz svog iskustva. o stvarima koje nisam sam probao ne pricam.

U Austriji je recimo normalno ako ostavis privatnom prodavatelju neku garanciju ( neki su sretni sa putovnicom ) se daje probna voznja. Naravno da neces voziti "3 dana". Ali pola sata bi bilo normalno. Uz to ukoliko te vlasnik i prati ( autom / motorom ) onda je mozda moguca i dulja voznja. Ali opet ne "3 dana".

Ukoliko pak vozilo kupujes u ducanu onda je probna voznja obavezna!! Dobijes plave registarske oznake nakon skeniranja vozacke i/ili putovnice i u djir od onih istih pola sata. 

To barem nije nikakva problematika.

U slucaju prometne nezgode je vozilo kupljeno po punoj cijeni!
Sa autom transportiram tijelo,
sa motorom dusu!!

Offline Zbog_Mirjane

• RS 50
  • *
« Reply #133 on: February 17, 2017, 01:29:47 PM »
jedino kaj mogu uzeti kao valjani izgovor je da ti se ne sviđa, ljudi voze i starije motore pa nemaju problema s "crevima i kablovima" :whistle:
upaliti možeÅ¡ svakog, a veliku većinu i probati ako si ozbiljan kupac s novcima u džepu :icon_peace:
nek ti je sritno s kupnjom :thumbup:

Offline Strada

• Sr. Member
« Reply #134 on: February 17, 2017, 01:30:59 PM »
Vezano za to da je ženi tuono velik
Ako me pamćenje služi niži je od shivera  :a015: