Author Topic: Komentari s njuske  (Read 39311 times)

Offline kala

• Sr. Member
Komentari s njuske
« on: February 09, 2017, 09:50:14 AM »
iskreno nisam razmisljao ni o prodaji ni o cijeni ....

ali ako se odlucim, zasigurno ga ne dam ispod 5.500€

E ovo je korektna cijena za odličan motor :clap1:

Offline Kohai

• RS 250
Re: Komentari s njuske
« Reply #1 on: February 09, 2017, 10:37:42 AM »
I ja sam htio komentirat da je malo rekao s obzirom na sve...

Offline Frx1

• Administrator
  • Hero Member
  • BMW bata
    • apriliamoto
« Reply #2 on: February 09, 2017, 12:06:51 PM »

probleme kaj je imao?  :whistle: :rofl7gp:
E Kohai, a ja sam mislio da smo si dobri  :emoji23:

Zapru zovem te popodne za cugu.

Offline Kohai

• RS 250
« Reply #3 on: February 09, 2017, 12:58:11 PM »
probleme kaj je imao?  :whistle: :rofl7gp:
E Kohai, a ja sam mislio da smo si dobri  :emoji23:

Zapru zovem te popodne za cugu.

Pa to je jedan od najljepših tuona u RH, odmah poslije ovog od Blagog.

zapru, moral sam to reci, inace se ovaj odma rasfucne :) :)

zapru

• Guest
« Reply #4 on: February 09, 2017, 01:20:55 PM »
Pa to je jedan od najljepših tuona u RH, odmah poslije ovog od Blagog.

zapru, moral sam to reci, inace se ovaj odma rasfucne :) :)
:ev-evil:

zapru

• Guest
« Reply #5 on: February 09, 2017, 01:27:10 PM »
znam, cijena je nejniza u najgoroj kombinaciji a da imam rijeseno nesto drugo pa da mi treba hitno lova
imam i one Famsa torbe kaj su samo i iskljucivo za njega. moram i njih uvaliti s njim i to je jos cca 350 €...

sve u svemu, motor vrijedi vise od talijanske skalamerije nepoznatih vlasnika i km... al ne u rvata

ak nadem neku varijantu između mene - plastica - potencijalnog kupca ....

Offline kala

• Sr. Member
« Reply #6 on: February 09, 2017, 04:01:32 PM »
znam, cijena je nejniza u najgoroj kombinaciji a da imam rijeseno nesto drugo pa da mi treba hitno lova
imam i one Famsa torbe kaj su samo i iskljucivo za njega. moram i njih uvaliti s njim i to je jos cca 350 €...

A trgovca  :emoji23: :rofl7gp: :rofl7gp:

zapru

• Guest
« Reply #7 on: February 09, 2017, 05:20:57 PM »
A trgovca  :emoji23: :rofl7gp: :rofl7gp:
kakvi kupci takva prodaja  :Pointing:

Offline Frx1

• Administrator
  • Hero Member
  • BMW bata
    • apriliamoto
« Reply #8 on: February 09, 2017, 06:09:33 PM »
Neznam jel ovo ide mene, ja sam ozbiljan kupac. Nebi bilo lose da stavis koju sliku motora i opreme sto imas, ili da otvoris garazu  :a015:, pa da se to malo bolje vidi.

Nasao sam jednog tuona u italiji, ima neko ideju koliko bi to bilo $ uvesti? Gledao sam malo online kalkulatore, pa to svaki drugacije ispadne.

zapru

• Guest
« Reply #9 on: February 09, 2017, 06:50:44 PM »
ne ide nikog posebno, nego filozofiji HR kupaca...
nit su svi motori isti, niti isto vrijede ....

nacelno nisam namjeravao prodavati motor jer me nista posebno ne zanima, pa ga zato ni nema po oglasnicima, slikama, ...

ako netko bas hoce taj moj, ima broj/PM/mail, dode, vidi, kupi - ne kupi...

a o motoru se sve zna, bar na ovom a i drugim forumima :) koliko je presao, tko ga je servisirao, sta je mjenjano, sta nije, sta valja - sta ne valja, .... samo je stvar sta je nekome bitnije, cijena ili povijest
« Last Edit: February 09, 2017, 06:58:44 PM by zapru »

Offline blagi

• Hero Member
  • Osjetljiv sam, pa sta!
« Reply #10 on: February 09, 2017, 07:44:47 PM »
Slazem se s tobom.... isti motori, istog godista mogu imat jako razlicitu vrijednost. Kod nas ljudi uglavnom zbog nize pocetne cijene previde sva buduca ulaganja koja mozda ne bi imali kod boljeg motora koji ima startnu vecu cijenu

Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk

Offline kala

• Sr. Member
« Reply #11 on: February 09, 2017, 09:40:53 PM »
ne ide nikog posebno, nego filozofiji HR kupaca...
nit su svi motori isti, niti isto vrijede ....

nacelno nisam namjeravao prodavati motor jer me nista posebno ne zanima, pa ga zato ni nema po oglasnicima, slikama, ...

ako netko bas hoce taj moj, ima broj/PM/mail, dode, vidi, kupi - ne kupi...

a o motoru se sve zna, bar na ovom a i drugim forumima :) koliko je presao, tko ga je servisirao, sta je mjenjano, sta nije, sta valja - sta ne valja, .... samo je stvar sta je nekome bitnije, cijena ili povijest

I tko ga je vozio a i kako . I kad se to sve uzme u obzir , onda po meni nije bitno da li je  par stotina eura skuplji od nekog xyz  :thumbup:

Offline Frx1

• Administrator
  • Hero Member
  • BMW bata
    • apriliamoto
« Reply #12 on: February 10, 2017, 01:54:40 PM »
Neznam zasto uopce pricamo o tome  :a015:, niti ja kupujem najjeftinije motore, niti sam ovog shivera tako kupio, cakstovise bio je medju skupljima 2015g.

2Zapru, iskreno to sam napisao da stavis slike, jer se ne sjecam vise - prestao sam pratiti 2012g. AB, a do onda se sjecam da si stavio Akrape, Mra vizir i da si ga pazio. Ugl. ako te Kohai vec predlozio bilo mi je logicno da stavis slike. No kako bilo sutra se cujemo, pa cu pogledati motor :thumbup:

zapru

• Guest
« Reply #13 on: February 10, 2017, 06:02:30 PM »
Neznam zasto uopce pricamo o tome  :a015:, niti ja kupujem najjeftinije motore, niti sam ovog shivera tako kupio, cakstovise bio je medju skupljima 2015g.

2Zapru, iskreno to sam napisao da stavis slike, jer se ne sjecam vise - prestao sam pratiti 2012g. AB, a do onda se sjecam da si stavio Akrape, Mra vizir i da si ga pazio. Ugl. ako te Kohai vec predlozio bilo mi je logicno da stavis slike. No kako bilo sutra se cujemo, pa cu pogledati motor :thumbup:
iskreno, ne kuzim kaj si se ti nasao prozvanim  :a015:

bar moje misljenje o kupnji - prodaji je opcenito vezano za sve motore, oglasnike, portale, i njihove komentatore

uostalom, to je i jedan od razloga zasto moj motor nije niti ce biti u oglasniku, eventualno nekom moto portalu/forumu/FB.
tuona (opcenito a narocito u HR) najcesce kupuje onaj tko zna da bas to hoce. nesto pretjerano ih bas i nema. ja sam dosta aktivan (ljeti :) ) po nekim moto druzenjima, moto forumu, ... dosta njih zna moj motor, pa tko bude bio zainteresiran, pitati ce me jel ga prodajem (bilo je takvih bar 5 u zadnje 2-3 godine). do danas mi ga se i nije prodavalo, ne prodaje mi ga se niti danas osim ako ne nadem "nesto" sto bi me bas dobro zainteresiralo da ga zamjenim (drugi tip motora).... inace bi bio u temi prodaje sa svim podacima, slikama, ....  :ev-evil:

Offline sinna

• RS 50
  • *
« Reply #14 on: February 11, 2017, 01:29:33 PM »
Pozdrav ekipa. Vidim da se moj motor spominje da je skup a najjeftiniji je na NjuÅ¡kalu. Je da ima 60000 km, ali ih bar nisam skida a moga sam, pa mi se to odbija o glavu. Sve djelove koje sam stavio naknadno sam i proda jer sam znao da ih neću moći unovčiti. Dosadilo mi je čekat da prodam Tuona pa onda kupim drugi motor, zato sam se počastio joÅ¡ jednim motorom, a tuono kad ide. Vozit ću oba jer su oba registrirana (Tuono do 1.12 2017.) i boli me kiki, jer i dan danas guÅ¡tam na Tuonu (kupljen 15.11.2007. u ovlaÅ¡tenom salonu u Splitu). Od prvog dana servisiran u Ante Jukića (dosta aprilijaÅ¡a zna za njega ne samo iz Dalmacije).