Author Topic: Komentari s njuske  (Read 39277 times)

Offline Zbog_Mirjane

• RS 50
  • *
Re: Komentari s njuske
« Reply #60 on: February 15, 2017, 06:40:50 PM »
Za sad vjerovatno ostajem na RSV-jki barem ovu sezonu, ako je prodam
bez uvrede, ali cijena ti je poprilično optimistična u samom startu da bi se nadao prodaji, ne sumnjam da je motor picikato, ali treba biti realan :thumbup:
drugi par opanaka je da je u hr nestaÅ¡ica dobrih motora, ali da se joÅ¡ uvijek naći poneÅ¡to :whistle:

Offline plastikman

• Sr. Member
« Reply #61 on: February 15, 2017, 07:21:09 PM »
Pa ko voli nek' izvoli.
Uvijek postoji mogućnost uvoza vrhunskog motora za iste novce jer eto vani se niko ne vozi i čuvaju motore za nas Hrvate da ih jeftino kupimo.
Nađi mi bolji motor od moga za te novce u oglasniku i imaÅ¡ pivu

Sent from dark side using the force

Offline sinna

• RS 50
  • *
« Reply #62 on: February 16, 2017, 10:04:39 AM »
Kako vam nije jasno da ekipa iz Slovenije uvozi iz Italije jer je tamo najjeftinije. A zaÅ¡to je jeftinije, pa jer je poznato da talijanci ne čuvaju toliko motore kao npr. njemci, a di je skidanje km, neodržavanje motora itd. Vi virujete slovencima i talijanima i njihovim oglasima, a ne virujete naÅ¡im ljudima koji oglaÅ¡avaju motore. NaÅ¡i su prevaranti, a talijani su poznati po poÅ¡tenju. :a015: :emoji23: :rofl7gp:

Offline plastikman

• Sr. Member
« Reply #63 on: February 16, 2017, 10:21:16 AM »
Ona o kurvi i likaru....

Sent from dark side using the force

Offline kala

• Sr. Member
« Reply #64 on: February 16, 2017, 10:34:02 AM »
Hahaha pa bar se Aprilia mora održavati da bi iÅ¡la  :whistle:

Priča je lijepa ali su i pare isto lijepe . Da kupujem takav motor , onaj žuti v4 bio već bio na provjeri . Il onaj faktory iz Italije .
U nas su cijene kao da su u puderu bili motori . Evo meni frend ima shivera , odličan , ja sam mu ga doveo iz Splita i Sina bi ga mogao znati , veterinar , sad ima Dukatia . Znam koliko ga je platio , proÅ¡le su 3 godine i proda bi ga skuplje nego Å¡to ga je kupio . Ma daj , aj bar po nabavnoj  :thexcited3: :Pointing:

zapru

• Guest
« Reply #65 on: February 16, 2017, 10:36:27 AM »
Kako vam nije jasno da ekipa iz Slovenije uvozi iz Italije jer je tamo najjeftinije. A zaÅ¡to je jeftinije, pa jer je poznato da talijanci ne čuvaju toliko motore kao npr. njemci, a di je skidanje km, neodržavanje motora itd. Vi virujete slovencima i talijanima i njihovim oglasima, a ne virujete naÅ¡im ljudima koji oglaÅ¡avaju motore. NaÅ¡i su prevaranti, a talijani su poznati po poÅ¡tenju. :a015: :emoji23: :rofl7gp:
sve si dobro rekao. auto bi jos i nekako uvezao i to samo iz De i At motor nikada i nikako.
domacem motoru jos i mozes provjeriti povijest (motora i vozaca i servisera) za ono vani.... pa jos nesto na samo 2 kotaca.... meni vise vrijedi tvoj nego neki alpari tvome uvoz izvana pa da je i mladi 1-2 i ima manje 10-20tkm

zapru

• Guest
« Reply #66 on: February 16, 2017, 10:37:26 AM »
Hahaha pa bar se Aprilia mora održavati da bi iÅ¡la  :whistle:

Priča je lijepa ali su i pare isto lijepe . Da kupujem takav motor , onaj žuti v4 bio već bio na provjeri . Il onaj faktory iz Italije .
U nas su cijene kao da su u puderu bili motori . Evo meni frend ima shivera , odličan , ja sam mu ga doveo iz Splita i Sina bi ga mogao znati , veterinar , sad ima Dukatia . Znam koliko ga je platio , proÅ¡le su 3 godine i proda bi ga skuplje nego Å¡to ga je kupio . Ma daj , aj bar po nabavnoj  :thexcited3: :Pointing:
pogledaj koliko kostaju novi, kod nas i u ITA ili DE

zapru

• Guest
« Reply #67 on: February 16, 2017, 10:39:17 AM »
bez uvrede, ali cijena ti je poprilično optimistična u samom startu da bi se nadao prodaji, ne sumnjam da je motor picikato, ali treba biti realan :thumbup:
drugi par opanaka je da je u hr nestaÅ¡ica dobrih motora, ali da se joÅ¡ uvijek naći poneÅ¡to :whistle:
najveci problem je sto je 2008 - 2012 bilo prodano 0 motora zbog recesije tako da tih godina ima jaaaaako malo pa je i izbor mali. starih krama ima koliko hoces. cijene su visoke jer i motori kod nas kostaju vise u ducanu s 0 km.

Offline kala

• Sr. Member
« Reply #68 on: February 16, 2017, 10:49:31 AM »
pogledaj koliko kostaju novi, kod nas i u ITA ili DE

Piše i na plotu p.... pa ga ne jeb.. :filingnails:

Da se razumijemo tvoj motor je odličan i napisao sam da je korektna cijena

Offline Kohai

• RS 250
« Reply #69 on: February 16, 2017, 11:57:05 AM »
Prodam ti ja svog žuću za 10 000 eura...  :icon_peace: :icon_peace:

bez akrapa, da se razmemo  :rockon:

zapru

• Guest
« Reply #70 on: February 16, 2017, 12:11:53 PM »
Piše i na plotu p.... pa ga ne jeb.. :filingnails:

Da se razumijemo tvoj motor je odličan i napisao sam da je korektna cijena
ma hebo moj motor, uopce ne aludiram na njega...

govorim opcenito. kod nas su velika davanja i motori su u startu skuplji. nije isto ako 20% vrijednosti skidas sa 9 ili 10.000€. makar u konacnici, na motorima starosti od 5-6 godina pa na vise, razlike su sve manje i manje.
uglavnom svi komentiraju cijene sa njuske. to su objavljene cijene, a ne i cijene po kojima se ti isti motori na kraju i prodaju (ako se prodaju). za mene i po meni, meni vise vrijedi domaci uradak koji je cca 500€ skuplji od uvoza. kad uracunas sve troskove, puta, papira, vremena i zajebancije sa obijanjem saltera kod nas, i svih ostalih vec pobrojanih cinjenica....  usteda od par sto € u pocetku moze ispasti na kraju skuplja pita od tepsije...

izmedu Sininog tuona (pogotovo tko zna Sinu, njegovu voznju, i tko je tog tuona servisirao) i uvoznog morala bi biti razlika od bar 2t€ da bi poceo razmisljati o toj varijanti

Offline kala

• Sr. Member
« Reply #71 on: February 16, 2017, 01:34:25 PM »
ma hebo moj motor, uopce ne aludiram na njega...

govorim opcenito. kod nas su velika davanja i motori su u startu skuplji. nije isto ako 20% vrijednosti skidas sa 9 ili 10.000€. makar u konacnici, na motorima starosti od 5-6 godina pa na vise, razlike su sve manje i manje.
uglavnom svi komentiraju cijene sa njuske. to su objavljene cijene, a ne i cijene po kojima se ti isti motori na kraju i prodaju (ako se prodaju). za mene i po meni, meni vise vrijedi domaci uradak koji je cca 500€ skuplji od uvoza. kad uracunas sve troskove, puta, papira, vremena i zajebancije sa obijanjem saltera kod nas, i svih ostalih vec pobrojanih cinjenica....  usteda od par sto € u pocetku moze ispasti na kraju skuplja pita od tepsije...

izmedu Sininog tuona (pogotovo tko zna Sinu, njegovu voznju, i tko je tog tuona servisirao) i uvoznog morala bi biti razlika od bar 2t€ da bi poceo razmisljati o toj varijanti

U principu dobro govoriÅ¡ al kad je razlika 500 eura . A ovo za 2000 je ajme , to je 40 posto realne cijene , nitko ih nije naÅ¡ao na putu  :cool:

Offline kala

• Sr. Member
« Reply #72 on: February 16, 2017, 01:36:21 PM »

Zede , ima da mi plaćaÅ¡ piće di god me vidiÅ¡ :thexcited3:

A i ne viđamo se često  :ev-evil:

Offline Zed

• Hero Member
  • krpam rupe i pratim slovenske R-ove
« Reply #73 on: February 16, 2017, 01:48:43 PM »
Vidjat cemo se mi, ja cekam kad ces mi javit da navratim, pa da pijemo s povodom

Poslano sa mog LG-H650 koristeći Tapatalk

zapru

• Guest
« Reply #74 on: February 16, 2017, 01:53:28 PM »

jel bar dobim mirisni boric na retrovizoru?

:rofl7gp: