pa za kolko Sina prodaje svog? 5000€? kakav to tuono mora biti i koliko kostati vani da bi se isplatilo otici po njega?
5000€ - 500€ - svi troskovi sa zajebavanjem = ???? to mora biti dobro ispod 4000€... koliko tu ima "strucnjaka" koji znaju procjeniti sto je bilo s motorom, padano/nije, vareno/nije, farbano/nije, ... 
neko je plastiku rekao da je preskup... mozda i je, za nekoga. a ima ih i za koga nije! ukratko, svatko zna kaj hoce i trazi - ugl to na kraju i dobije 
Sina trazi 4880, al iskreno da je ostavio opremu prije bi prodao motor. Imho, a i da mu neko dodje sa 4400-500 prodao bi vjerovatno.
Sto se tice uvoza, evo za 3300...
https://www.autoscout24.com/offers/aprilia-tuono-gasoline-black-ed968b3d-2089-d552-e053-e350040ad4ad?cldtidx=1Cak i da je padano, hint ima rucice, hyperpro, vizir, akrape..., cak i da km je skidana, opet se isplati jednom benkoniju to uvest malo ga usminkat i prodati tu za 5k. Tolko je negdje platio i onog crnog sto prodaje.
Jucer sam pricao s frendom s krka, kupio je prije 2mj tuona 2007 iz crikvenice za 4k. To je ona cijena za koju se motor proda - i o kojoj niko ne prica, a ovo po oglasnicima moze stajati do preksutra.
Meni je tvoj motor ok, jedino mi ne pase oprema koju imas i cijena od 6k. rucice, rucke, fuzici i torbe mi netrebaju aftermarket. Rekao si da neces prodati bez opreme, zato sam krenuo traziti dalje.